waffle tur brussels için ürünler (4)

Tam Vakumlu Şekerlenmiş Kestaneler - 6 Kestane Kutusu

Tam Vakumlu Şekerlenmiş Kestaneler - 6 Kestane Kutusu

Vakumlu Tam Kestane Şekerleri Kırmızı kapaklı 6 Kestane Kutusu Vakumlu kestane şekerleri, kutu açılmadığı sürece birkaç yıl saklanabilir. Her kestanenin ağırlığı minimum 23g'dır. İçindekiler: kestane, şeker, glikoz şurubu, doğal vanilya aroması Vakumlu kestane şekerleri, kutu açılmadığı sürece birkaç yıl saklanabilir. Her kestanenin ağırlığı minimum 23g'dır. İçindekiler: kestane, şeker, glikoz şurubu, doğal vanilya aroması Kod: 487 Net Ağırlık (g): 140 Brüt Ağırlık (g): 250 Fiyat KDV Dahil: 11.25
BÜTÜN TRÜF 25g - TUZLU

BÜTÜN TRÜF 25g - TUZLU

Trüf, çeşitli ascomycete ectomikorizal mantar türlerinin yenilebilir meyve verme şekline verilen yerel isimdir ve genellikle daha az veya daha çok yuvarlak bir formda bulunur. Mantar, birden fazla trüf üretebilir. Bazı türlerin tadı pek yoktur, diğerleri ise Antik Çağ'dan beri özellikle beğenilen ve aranan türlerdir. Trüfler, ister kendiliğinden yetişsin ister tarımsal üretimden gelsin, gurmeler tarafından büyük talep görmektedir. Siyah trüf veya Périgord trüfü, Latince adıyla Tuber melanosporum, yalnızca kireçli topraklarda, trüf ağaçları (meşe, fındık, ıhlamur, karaağaç vb.) köklerinin 1 ila 15 cm derinliğinde bulunur. İlkbaharda gelişir ve ağustos ayından itibaren büyümeye başlar, birkaç ay sonra olgunlaşır. Olgunlaştığında, genellikle bir trüf köpeği, domuz veya sinek yardımıyla toplanır (bu işleme "cavée" denir).
Bütün Kestaneler Kavanoz 420g

Bütün Kestaneler Kavanoz 420g

- Tam Kestaneler Kavanoz 420g - Tam Organik Kestaneler Kavanoz 420g - Tam AOP Kestaneler 420g Tavada veya fırında ısıtılmalı, tavuk veya av etleri için garnitür olarak.
TUZLU TRÜF PARÇALARI 25g

TUZLU TRÜF PARÇALARI 25g

Trüf, çeşitli ascomycete ektomikorizal mantar türlerinin yenilebilir meyve verme şekline verilen yerel isimdir ve genellikle daha yuvarlak bir formda ortaya çıkar. Mantar, birden fazla trüf üretebilir. Bazı türlerin lezzeti azdır, diğerleri ise Antik Çağ'dan beri özellikle beğenilmekte ve aranmaktadır. Trüfler, ister doğal olarak yetişsin, ister tarımsal üretimden gelsin, gurmeler tarafından büyük talep görmektedir. Siyah trüf veya Périgord trüfü, Latince adıyla Tuber melanosporum, yalnızca kireçli topraklarda, trüf ağaçları (meşe, fındık, ıhlamur, karaağaç vb.) köklerinin 1 ila 15 cm derinliğinde bulunur. İlkbaharda gelişir ve ağustos ayından itibaren büyümeye başlar, birkaç ay sonra olgunlaşır. Olgunlaştığında, genellikle bir trüf köpeği, domuz veya sinek yardımıyla toplanır (bu işleme 'cavée' denir).